Tarieven

Familiale vakantiewoning

De vakantiewoning is vooral gericht op families en mensen die willen genieten van de rust en het comfort dat de woning en de omgeving biedt. Daarom hebben de eigenaars veel aandacht besteed aan de inrichting en het comfort van de woning.

Ook al hoort lekker eten en drinken bij een verblijf in een vakantiewoning : groepen vrienden die de woning willen huren met als enige bedoeling te feesten worden verzocht zich te onthouden.

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn voor de huur van de woning (5 kamers tot 12 personen). Het gebruik van de sauna is inbegrepen in de prijs. Brandhout voor het haardvuur is inbegrepen in de prijs.

Bovenop de huurprijs wordt een eenmalige vergoeding voor het poetsen en huisvuilophaling aangerekend van 180 euro. Verder wordt voor het verbruik van mazout, gas en elektriciteit 80 euro/nacht aangerekend tussen 1 oktober en 31 mei en 60 euro/nacht tussen 1 juni en 30 september.

Weekend

Loopt van vrijdag 18 uur tot zondag 12 uur.

€  690,-

Boek nu

Bijzondere periodes

  • in schoolvakanties
  • voor oud op nieuw
Week

Loopt van maandag 18 uur tot zondag 12 uur.

€  1200,-

Boek nu

Bijzondere periodes

  • € 1440,- in schoolvakanties
  • € 1850,- voor oud op nieuw
Midweek

Loopt van maandag 18 uur tot vrijdag 12 uur.

€  760,-

Boek nu

Bijzondere periodes

  • in schoolvakanties
  • voor oud op nieuw
Speciaal weekend

Is een verlengd weekend zoals het Pinksterweekend, Pasen...

€  830/930,-

Boek nu

Bijzondere periodes

  • in schoolvakanties
  • voor oud op nieuw

Andere huurperiode? Er is steeds de mogelijkheid om de vakantiewoning een dag langer (of korter) te huren. Vraag hiernaar bij reservatie om de prijs te kennen. We gaan ook flexibel om met verzoeken om vroeger te starten/later te eindigen - voor zover de volgende verhuur het toelaat.

Modaliteiten

BETALING

De huur wordt betaald in twee schijven:

ANNULATIE

Bij annulatie ten laatste één maand voor het ingaan van de huurperiode wordt het voorschot terugbetaald, verminderd met de helft van het voorschot.

Bij annulatie minder dan één maand op voorhand wordt het voorschot niet terugbetaald.

Bij annulatie minder dan twee weken vóór de start van de verhuurperiode, zal de volledige huursom worden ingehouden als vergoeding voor de annulatie.

WAT MEE TE BRENGEN

Bed- , bad- en keukenlinnen is mee te brengen. Donsdekens en hoofdkussens zijn voorhanden.

Er zijn twee babybedjes aanwezig.

WAARBORG

Er wordt een waarborg gevraagd van 350 Euro, die in de twee weken na uw verblijf zal teruggestort worden op uw rekening.

VERDERE MODALITEITEN

In het huis zelf mag niet gerookt worden.

Huisdieren zijn evenmin toegelaten.

De verhuurders kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden in geval van stoffelijke en/of lichamelijke schade als gevolg van het gebruik door de huurders van het haarvuur.

Aangezien de eigenaars met veel zorg deze gite hebben gerenoveerd en bemeubeld, vragen zij de huurders ook het nodige respect op te brengen en behouden zij het recht voor bepaalde groepen te weigeren.

BTW indien huur van lakens

Opgelet : bij huur van lakens dient er van de Belgische overheid 6% btw op de totaalsom te worden aangerekend ! 

Prachtig huis, in de rust en stilte