Gastenboek

Hieronder kan u lezen wat onze gasten van het huisje vonden.


Berichten 31 tot en met 35 van totaal 41
 

Ina Meylemans uit Grimbergen

dinsdag, 23-10-12 08:35

Beste Philippe,

Bedankt ! U hebt een fatastisch huis. Het was voor ons thuiskomen !

We hebben een superweekend gehad !

Groetjes
Ina

 

Kurt/Lieven Feryn/Maes uit Roeselare

maandag, 08-10-12 11:34

Hartelijk dank voor een mooi verblijf met veel speelgelegenheid voor onze kids...
Mooi en verzorgd huis die misschien nog wat afwerking nodig heeft.
Een weekend die zeker voor herhaling vatbaar is met liefst wat meer zon !

Bedankt,
groeten Fam.Feryn&Maes

 

Peter Haelvoet uit Aarsele

maandag, 27-08-12 20:52

We hadden een overheerlijke tijd in auxvieuxpommedesart. Alles is er aanwezig om een superheerlijke vakantie door te brengen.
Prachtige keuken , superleuke tijd voor de kids op de speeltuin, trampoline, en voor de ouders een leuk terras met een bbq. Het huis is smaakvol ingericht met respect voor het authentieke.
Natuurlijk ook niet te vergeten : de flipperkast is subliem om rond te vertoeven met een drankje en hapje : de ideale aperitiefplaats. Dank je wel voor de heerlijke tijd en hopelijk kunnen we nog eens terugkomen.

 

Kerlijn uit Herne

vrijdag, 24-08-12 13:21

Wij zijn met ons gezin op weekend geweest in "au vieux pommier" in het begin van juli. Wat het weer niet had (regenachtig en fris) heeft het huis ruimschoots gecompenseerd: een zalige plek, met tal van faciliteiten (voor de kinderen, maar ook voor de ouders), tonnen charme, rust en authenticiteit, een grote en veilige tuin, superuitgeruste badkamers, goede matrassen (voor jonge ouders een belangrijk gegeven, want nachtrust is belangrijk!!), een machtige flipperkast... kortom een aanrader. Wij zijn fans en plannen zeker een nieuw bezoekje aan de "vieux pommier de sart".

 

Kristel Tans uit Rijkhoven

maandag, 06-08-12 09:05

We hebben het genoegen gehad om te mogen logeren in dit schitterend huis met enkele vrienden. Net als wijzelf waren ook onze vrienden razend enthousiast over het huis met alles erop en eraan. Vooral de smaakvolle indeling van de kamers en de logische benadering van het vakantiehuis an sich, alles om een vakantie te laten slagen is aanwezig, vielen ons onmiddellijk op. Verder was het voor onze kinderen een paradijs, de buren zijn vriendelijk en de omgeving is schitterend. Een surplus was ook de aanwezigheid van een mountainbikeroute en de verschillende loop- en wandelroutes die het dorpje doorklieven, voor de sportievelingen uiteraard. Kortom, we hopen dat we nog eens kunnen terugkeren om te genieten.

 
 

Zelf een bericht plaatsen?

Uiteraard kan u zelf uw ervaring met het huisje neerschrijven. Ga hiervoor naar het formulier om uw ervaringen te delen.