Gastenboek

Hieronder kan u lezen wat onze gasten van het huisje vonden.


Berichten 11 tot en met 15 van totaal 41
 

familie Smits uit destelbergen

vrijdag, 12-12-14 22:02

Het is echt een prachtig huis, heel mooi ingericht, goede bedden, zeer ruime badkamer, regendouche (!), super kindvriendelijk met overal speelgoed, gezellig met de haard en de grote stoof, de tuin ook zo mooi. Echt heel mooi gedaan. Topper!

 

Volleybalclub Outsiders uit Brugge/Blankenberge

woensdag, 19-11-14 19:30

Ten volle genoten van een culinair weekend in een huis dat daarvoor perfect is uitgerust. Voeg daarbij de gezellige Ardense sfeer, open haard, mooie slaap- en badkamers,...dan kan je niet anders dan een prachtige weekend hebben. Echt een aanrader !

 

Barbara uit Aalst

donderdag, 06-11-14 10:12

Heel gezellig groot huis, mooie tuin, alles voorzien. Perfect met kinderen. Er is werkelijk aan alles gedacht. De schapenboerderij in de buurt was ook een leuk uitje.

 

Annie Meeuwes uit 2300

vrijdag, 10-10-14 07:54

Wij brachten een heel gezellig en deels zonnig weekend door in jullie mooie, sfeervolle huis in Sart. Het huis is ruim en kraaknet en een paradijs voor kinderen, zowel binnen als buiten. Speelgoed en speelgelegenheid in overvloed. Prachtige kamers en veel ruimte voor jong en oud!

 

bert craecker uit Lochristi

maandag, 29-09-14 13:20

Schitterend huis, sfeervol en compleet ingericht; mooie tuin en terras.
Tip toevoeving handleiding: ook gasflessen buiten moeten worden opengedraaid bij ingebruikname :)

 
 

Zelf een bericht plaatsen?

Uiteraard kan u zelf uw ervaring met het huisje neerschrijven. Ga hiervoor naar het formulier om uw ervaringen te delen.