Gastenboek

Hieronder kan u lezen wat onze gasten van het huisje vonden.


Berichten 1 tot en met 5 van totaal 39
 

Leen uit ergens

vrijdag, 04-05-18 14:05

ag Philippe,


We zijn vergeten om wat in het gastenboek te noteren, maar bij deze wil ik het rechtstreeks aan jullie melden.

We hebben 2 heel leuke dagen gehad in jullie huis! We waren er met onze kinderen en kleinkinderen en zowel de grote als de kleintjes hebben zich echt kunnen amuseren. De flipperkast, de pingpongtafel en de kikkertafel waren een succes! Er is voldoende speelgoed voor de kleintjes, zowel binnen als buiten! Het speelgoed dat ze mee genomen hadden hebben ze niet moeten gebruiken! Ze vonden het zo leuk om eens met wat anders te spelen!
De leefruimtes beneden zijn aangenaam, zowel qua ruimte als qua inrichting. We hebben goed geslapen, geweldig dat er goed matrassen zijn! Alleen kraken de vloeren en de trap, maar dat kan niet anders in een oud huis. Maar gezellige slaapkamers en badkamers, met smaak ingericht! Ook een leuke tuin, waar we hebben kunnen genieten, alleen niet warm genoeg om buiten te eten. We overwegen om volgend jaar terug te komen in jullie charmante huis!

Misschien tot een volgende keer!


Beste groeten,

 

Saskia uit Westerlo

dinsdag, 26-07-16 22:44

Er is heel veel ruimte voor heel veel verschillende activiteiten: gezelschapsspelletjes in het salonnetje op zolder, loomen in de kinderhoek op de eerste verdieping, tv kijken en flipperen in de living, banjo spelen en lezen op het terras, schommelen, trampolinespringen en kub spelen op het gazon, ping-pong in de schuur, ... Zo konden we met 13 kinderen en grote mensen allerlei dingen samen doen, zonder op elkaars lip te zitten. Het huis heeft ook alle voorzieningen voor een groot huishouden: twee grote frigo's, verschillende ovens, een afwasmachine, voldoende grote kookpotten, ... 10/10!

 

Sarah uit Brussel

donderdag, 05-05-16 17:28

Wij hadden ondanks het winterweer voor de vierde keer een SUPER verblijf in Aux Vieux Pommier!
Alles dat je nodig hebt is er en nog meer!
Het huis is heel proper, de bedden zijn zalig, op elk detail is gelet.
Ook het aanwezige het speelgoed voor de kinderen is zeker ook een grote plus.
Wat heeft een mens meer nodig voor een ontspannend weekendje weg.
Wij komen snel nog eens terug!

 

Nele uit Holsbeek

dinsdag, 08-03-16 14:30

We hadden een hele fijne tijd in jullie mooie huis! Supermooi huis, perfect uitgerust, ook voor kinderen. Wij komen zeker nog terug!

 

Lawrence uit Roeselare

donderdag, 23-07-15 13:04

Topweekendje gehad met de vrienden. Zowel binnen als buiten alles aanwezig wat je kunt bedenken. We komen terug!

 
 

Zelf een bericht plaatsen?

Uiteraard kan u zelf uw ervaring met het huisje neerschrijven. Ga hiervoor naar het formulier om uw ervaringen te delen.