Livre d'or

Ci-dessous, vous pourrez lire ce que les autres locataires trouvent de notre gîte. 

Displaying results 1 to 5 out of 41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next
 

Jochem S from Den Haag

jeudi, 08-11-18 08:23

Beste Philippe,

Ongelofelijk veel dank dat wij jouw prachtige huisje mochten gebruiken. Onze kinderen vermaakten zich met het vele speelgoed; de twee neefjes sliepen samen in het stapelbed; we hebben marshmallows geroosterd boven een vuurtje in de tuin, en mijn zoon vond de flipperkast helemaal fantastisch. Zelf heb ik met groot plezier de 9 en 13 kilometer gemarkeerde (gele en groene bordjes) gehold. Steven heeft in de bossen lekker kunnen mountainbiken. Super dat er goede kaarten beschikbaar waren! Keuken bood ons alle mogelijkheden (van appeltaart met appels van de appelboom tot stoofvlees met Belgisch bier). Fijn dat er zo veel keukengerei beschikbaar was.

Wij hebben genoten! Wij zullen dit huisje aan vrienden en familie aanbevelen.

Hartelijke groet,Jochem

 

Corinne from Montrouge

mardi, 21-08-18 19:33

Nous étions plusieurs couples, enfants et bébé et avons passé une superbe semaine au vieux pommier de Sart. Cette maison est vraiment chaleureuse, conviviale, dotée de tous les équipements et décorée avec goût.
Les chambres sont spacieuses et la literie de très bonne qualité. Nous avons apprécié le jardin et la terrasse et les enfants se sont beaucoup amusés (trampoline, cabane, balançoires...) et les grands aussi (flipper, ping-pong, baby-foot, super cuisine). Sart est de plus assez central, proche de Bouillon et des fameuses grottes de Han sur Lesse et la campagne est magnifique. Une semaine de retrouvailles entre amis, bref un vrai moment de bonheur dans un cadre au top ! Merci.

 

Leen from ergens

vendredi, 04-05-18 14:05

ag Philippe,


We zijn vergeten om wat in het gastenboek te noteren, maar bij deze wil ik het rechtstreeks aan jullie melden.

We hebben 2 heel leuke dagen gehad in jullie huis! We waren er met onze kinderen en kleinkinderen en zowel de grote als de kleintjes hebben zich echt kunnen amuseren. De flipperkast, de pingpongtafel en de kikkertafel waren een succes! Er is voldoende speelgoed voor de kleintjes, zowel binnen als buiten! Het speelgoed dat ze mee genomen hadden hebben ze niet moeten gebruiken! Ze vonden het zo leuk om eens met wat anders te spelen!
De leefruimtes beneden zijn aangenaam, zowel qua ruimte als qua inrichting. We hebben goed geslapen, geweldig dat er goed matrassen zijn! Alleen kraken de vloeren en de trap, maar dat kan niet anders in een oud huis. Maar gezellige slaapkamers en badkamers, met smaak ingericht! Ook een leuke tuin, waar we hebben kunnen genieten, alleen niet warm genoeg om buiten te eten. We overwegen om volgend jaar terug te komen in jullie charmante huis!

Misschien tot een volgende keer!


Beste groeten,

 

Saskia from Westerlo

mardi, 26-07-16 22:44

Er is heel veel ruimte voor heel veel verschillende activiteiten: gezelschapsspelletjes in het salonnetje op zolder, loomen in de kinderhoek op de eerste verdieping, tv kijken en flipperen in de living, banjo spelen en lezen op het terras, schommelen, trampolinespringen en kub spelen op het gazon, ping-pong in de schuur, ... Zo konden we met 13 kinderen en grote mensen allerlei dingen samen doen, zonder op elkaars lip te zitten. Het huis heeft ook alle voorzieningen voor een groot huishouden: twee grote frigo's, verschillende ovens, een afwasmachine, voldoende grote kookpotten, ... 10/10!

 

Sarah from Brussel

jeudi, 05-05-16 17:28

Wij hadden ondanks het winterweer voor de vierde keer een SUPER verblijf in Aux Vieux Pommier!
Alles dat je nodig hebt is er en nog meer!
Het huis is heel proper, de bedden zijn zalig, op elk detail is gelet.
Ook het aanwezige het speelgoed voor de kinderen is zeker ook een grote plus.
Wat heeft een mens meer nodig voor een ontspannend weekendje weg.
Wij komen snel nog eens terug!

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next
 

Vous voulez mettre votre propre message ?

Biensûr vous pouvez noter votre propre expérience avec la gîte. Dirigez-vous vers le formulaire afin de partager vos expériences.